Når ideologien hæmmer


Når ideologien hæmmer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Haderslev. 

Læserbrev: Jeg er helt på linje med Vibeke L. Arkil, når hun beskriver, at der er personer i Provas bestyrelse, der på ingen måde tænker ud af boksen og ser ind i fremtiden. Jeg er udmærket godt klar over, at der er ingen krystalkugle, som kan forudse, hvad der sker om 20 år - men i den tidligere bestyrelse (2014-2017) gjorde vi alligevel forsøget - med en ambitiøs spildevandsplan, der i øvrigt blev godkendt både af UPM og byrådet for pludselig at blive stoppet. Planen gik ud på, at der ikke skulle udledes spilde vand i nogle af vores åer, søer, i dammen eller i fjorden og renses på en måde, så det, der kom ud, blev så rent som muligt. Som det er nu, så er de planer skrinlagt pga. andres ideologier og manglende indsigt.

Vi havde også i den tidligere bestyrelse en fantastisk plan og et "ressource centrum" (læs genbrugsplads), som kan arbejde sammen med erhvervslivet om at gøre pladsen bæredygtig og økonomisk forsvarlig samt være foregangskommune, så der kan komme penge ud af et stærkt samarbejde, og dermed på sigt reducere prisen for at komme af med affald, samt være et lærested for vores børn om en sundere og bedre verden. Som det er endt, ser det meget svært ud at leve op til de mål, som EU har, og endnu sværere at nå Haderslevs byråds mål med, at intet affald skal forbrændes efter år 2025. For slet ikke at tale om, at Haderslev kommune skal kunne leve op til FN´s verdensmål, som vi har tilsluttet os.

Så det faktum, at der er ideologer, som tænker så kortsigtet, at ikke engang næste års vurderinger er med i overvejelserne, så bliver det en lang og sej kamp, hvis vi skal have et renere og sundere Haderslev i fremtiden. Jeg er helt med på, at det er nu, vi skal tage fat.

Når ideologien hæmmer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce