Letbane - rettidig omhu


Letbane - rettidig omhu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Haderslev. 

Letbane - mellem Haderslev og Vojens. Der er brug for rettidig omhu!

Lige nu - hvor kommunen vil rive skinnerne op ind til Rådhuset og anlægge en cykelsti - maner Enhedslistens byrådsgruppe til eftertanke med henblik på en fremtidig ændret infrastruktur: Letbane, eltog, aflastning med biler/busser på Ribe Landevej og mindsket CO2 udledning.

Aviserne omtaler i hvor stor udstrækning forbrugerne - særligt de unge- "rykker" på klimaet. De vil have grøn omlægning! Det ville da være fint, hvis en sådan transportform var muligt helt ind til bymidten! Den mulighed findes, hvis skinnerne fastholdes - i modsat fald vil statens støtte nok aldrig komme. Kan flertallet mon "høre"- hvilke lyde, der vil komme fra cyklisterne, hvis der om føje år skal anlægges letbane og cykelstien fjernes...? Staten vil aldrig støtte en letbane - hvis den ikke når helt ind til byen !!

Jeg tror, at det store flertal af politikere skal "fyre op under sig selv" med grøn energi, inden biler og busser sidder fast i køer og bilos på Ribe Landevej og få staten med på letbaneanlægget. Strækningen er der allerede.

Veterantoget skal der nok blive plads til under alle omstændigheder. Vi kan i det mindste køre på hele stækningen - indtil letbanen besluttes!

For en sikkerhedsskyld - spring på Juletoget den 1. og 2. december. Der køres med fuld damp og fløjt - og toget vil være/blive fyldt med julemand og skovnisser.

Letbane - rettidig omhu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce