Kofod: Dårlig opførsel af gymnasieelever


Kofod: Dårlig opførsel af gymnasieelever

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Haderslev. 

En gruppe gymnasieelever fra Haderslev Katedralskole har på Facebookevent delt et billede af undervisningsministeren, der bl.a. udstyres med Hitlerskæg.

Baggrunden er, at gymnasieelever for fremtiden får fravær, hvis man møder for sent. Efter min menig er det ikke urimeligt at kræve, at folk (der i øvrigt modtager en skatteyderbetalt uddannelse) møder frem til tiden. Samme krav vil der blive stillet på en arbejdsplads senere i livet. Det er altså ikke urimeligt at kræve hvis form for punktlighed.

Hvad der derimod er urimeligt, er den latterlige manifestation, nogen gymnasieelever fører ud i livet. Der arrangeres demonstrationer i Haderslev og andre byer (i undervisningstiden vel at mærke!) ligesom den ansvarlige minister også fremstilles på en helt uacceptabel, fornedrende nazi-facon af studerende på byens gymnasium. Det er altså langt ude! Det er hverken udtryk for modenhed eller refleksion - det er et udtryk for umoden pattebarnsopførsel. Jeg synes, de skulle tage og skamme sig!

Da jeg i sin tid gik på gymnasium, var der også demonstrationer, blokader og strejker - som regel organiseret af en lille gruppe studerende fra den yderste venstrefløj. Det var træls og urimeligt for langt hovedparten af eleverne! Særligt for den gruppe, der havde hårdt brug for undervisningen for at kunne klare eksamen. De blev taget som gidsler i de få venstreorienteredes ballade og kaos, der over én kam handlede om egen behov for selvhævdelse og manifestation af egne politiske synspunkter. Det var dengang - og er stadig - dybt latterligt, at skatteborgerfinansieret uddannelse skal sættes i stå af en gruppe utaknemmelige curlingbørn.

Kofod: Dårlig opførsel af gymnasieelever

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce