Kære Politikere


Kære Politikere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Haderslev. 

Kære politikere

Vi er bekymret for vores kollegaer på Louiseskolen, hvis psykiske og fysiske arbejdsmiljø vi er valgt til at beskytte og passe på.

Til august overflyttes personale svarende til 17 fuldtidslærerstillinger til almenområdet. På Louiseskolen er ansat ledere, lærere, pædagoger, kontorpersonale, fysio/ergo-terapeuter, pædagogmedhjælpere, pædagogiske assistenter og servicemedarbejdere. Kan/vil almenområdet modtage alle disse personalegrupper?

Det personale, der får lov at blive på Louiseskolen, vil komme til at stå overfor en voldsom stor opgave, idet antallet af elever, der forlader Louiseskolen ikke står mål med antallet af personale, der forflyttes. Personalet på Louiseskolen skal de næste mange år være i et usikkert og uafklaret arbejdsmiljø, "bliver det mig næste gang? " Den psykiske belastning vil blive voldsom.

Det har været meget vigtigt for jer, at ordet "fyringer" ikke blev anvendt i debatten, men kan I garantere, at det gælder alle faggrupper og fremadrettet?

Vi er bekymret over den spredning af ekspertise, der uvægerligt vil ske.

Vi er bekymret over, at I tror, vi kan udføre det arbejde/opnå de samme gode resultater i de rammer, almenområdet har.

Vi er bekymret over, at der ikke foreligger en beskrivelse af hvilke opgaver, I forventer, vi skal løse og i hvilke rammer.

At I forestiller jer dette vil være på plads til 1. august 2019, ser vi som meget urealistisk.

Kære Politikere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce