Ideer til fremtidens Haderslev


Ideer til fremtidens Haderslev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Haderslev. 

Læserbrev: Haderslev byråd har, trods varmen, været på byvandring - med det formål at få ideer til fremtidens Haderslev.

Men hvorfor spørger I ikke borgerne. Det er borgerne der har valgt jer, hvis ikke man har stemt blank. Det tør man nok ikke, derfor havde man allieret sig med nogle "eksperter" - det er så moderne.

Det evigt tilbagevendende emne Gravene havde fået arkitekt Rikke Martinussen på banen med et forslag om en række træer. Hvor mange rækker er der mon plads til? Det har man da prøvet, men kommunens uvorne unge mennesker, har svært ved at lade dem stå, så skal de beskyttes med jerngitre, og så går glansen af det.

I JydskeVestkystens omtale af byturen nævnes flere gange fortovsservering. Er det restauratørerne, der er så forhippet med fortovsservering, eller er det byrådet, der mangler steder at se og blive set.

For vi, der kommer fra oplandet, undrer det, at trafikken slet ikke bliver omtalt, trods det vel burde have første prioritet at tiltrække kunder til byens forretninger. Men emnet var nok ikke på dagsordenen denne gang.

Butiksformanden roste de nye parkeringstavler, men jeg vil gerne tilføje, at for vi ældre gangbesværede er der for få handicap pladser, og de der er, er tit optaget af nogle, der ikke har handicapkort.

Har i en henvendelse til Haderslev Kommune brokket mig over disse forhold og har fået et pænt svar tilbage, der dog ikke løser det nævnte problem.

Ideer til fremtidens Haderslev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce