Gule balloner


Gule balloner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Haderslev. 

Kære Erik Knutzen

Det er rigtig dejligt, at du bekymrer dig om naturen. Det gør vi i Styregruppen for Stafet for Livet i Haderslev skam også. Det er en af årsagerne til, at vi udsender al information til deltagerne via mail, hjemmeside og app i stedet for at udskrive en bunke papir. For at mindske affaldsmængden opfordrer vi også deltagerne til under arrangementet at benytte de opstillede beholdere til genbrug - og i madteltet sælges økologiske produkter.

Men efter nøje overvejelser og drøftelser har vi alligevel valgt at opsende balloner ved åbningsceremonien ved Stafet for Livet den 8. september. Ballonerne udleveres til arrangementets hædresgæster - Fighterne - dem det hele drejer sig om. Efter Figtherrunden slippes ballonerne løs som symbol på, at der gives slip på sygdom og triste tanker - for nogens vedkommende bare for en stund. Og vi ved, at det betyder meget for Figtherne. Ballonerne er på ingen måde tænkt som et reklameobjekt.

For god ordens skyld kan vi oplyse, at ballonerne er produceret af 100 % nedbrydeligt naturmateriale, og snoren er af økologisk bomuld.

Vi håber, at du og mange tusinde andre i Haderslev Kommune vil deltage i Stafet for Livet og opleve arrangementet i den ånd, det bliver til af mange hundrede frivilliges engagement.

Gule balloner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce