Genbrugspladsen og naboerne


Genbrugspladsen og naboerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Haderslev. 

Læserbrev: Vi er nogle familier, der bor på og ved Knavvej i Haderslev. På Knavvej vil kommunen/Provas anlægge den nye genbrugsplads. Et vældig fint projekt, blot burde det ligge i Industrien (Langkær) og ikke i et fint naturområde, der er udlagt til rekreative formål.

Kommunen har besluttet, at de vil have "det hele for det halve" - de har så besluttet, at en del af besparelsen skal komme fra "vejen" - den skal der ikke laves noget ved. Som det er i dag, er det Danmarks mest (ikke bedst) vedligeholdte grusvej tror vi - den skrabes mv. rigtig tit. Men maskinerne kan slet ikke følge at holde vejen med de ca. 250 køretøjer (inkl. lastbiltræk), der kører i dag. Når/hvis genbrugspladsen kommer, skal der i snit køre 1.100 biler mere pr. dag, hvoraf en del vil være gennemkørende. Det støver allerede nu så meget, at det til tider (specielt for vore naboer) er umuligt at opholde sig udendørs. Det er sundhedsskadeligt - både støjen og støvet. For slet ikke at snakke om husene, der bliver gennemrystet. Hvordan bliver det så ikke med de mange flere biler?

MEN kommunen er ligeglad med os mennesker - vi må gerne blive syge af støvet og få stress af støjen. Det er ikke rimeligt. Kommunen må hellere lade pladsen blive, hvor den er, indtil den har råd til også at give naboerne ordentlige forhold. Det er en ommer!

Genbrugspladsen og naboerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce