Fortovsfliser


Fortovsfliser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Haderslev. 

  1. juli 2018 gjorde jeg Haderslev Kommune opmærksom på, at en del fliser ud for min matrikel var direkte farlige at færdes på. Dagen efter modtog jeg en mail, hvori man bekræftede min henvendelse og blev tildelt et sagsnummer. Så langt så godt. De beskadigede og sunkne fliser bliver afmærket med gult. Nu er det håb forude om, at fliserne bliver omlagt eller udskiftet.
  2. august 2018 ser jeg Haderslev Kommune lægger 6 nye fliser skråt over for min ejendom, men kører elegant forbi min ejendom. Der går nu 5 uger, og der skete ikke noget som helst.
  3. oktober 2018 henvender jeg mig igen til kommunen og gør opmærksom på, at det havde været smart, at arbejdet var blevet udført den 23. august, da man lagde de 6 nye fliser på vejen. Det blev også erkendt af kommunen, at arbejdet burde have været udført i samme ombæring, og man ville tage skridt til, at arbejdet blev gjort færdig.

Nu er der gået 2 måneder og arbejdet er stadig ikke udført, hvorfor jeg kan konstatere, at kommunen kun evner at udføre mindre opgaver, men lidt større (yderligere 16 fliser) magter den ikke.

Der værste er dog, at man som borger mister tilliden til kommunen, når kommunen lover noget og ikke overholder det.

Nu står vinteren med sne og frost for døren, hvilket gør mine forhåbninger om, at arbejdet bliver udført aldeles meget mindre.

Fortovsfliser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce