Folkeskolen skal styrkes


Folkeskolen skal styrkes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Haderslev. 

Læserbrev: Folkeskolerne i Haderslev Kommune er udfordrede. Faldende børnetal presser økonomien, og fra flere sider bliver der i øjeblikket helt berettiget slået alarm. Det er nødvendigt, at vi handler her og nu.

Jeg ser gerne, at vi snarest muligt får kigget på tildelingsmodellen, og jeg har et ønske om, at vi får afsat midler, som kan bruges til at hjælpe skoler, der står med helt særlige udfordringer.

Jeg ønsker at omlægge de økonomiske midler, således at den almene folkeskole styrkes, og jeg ønsker ved de forestående budgetforhandlinger at styrke hele børneområdet.

Lad os sætte fokus på kerneopgaven: Undervisning og dannelse. Vi må se på, om vi bruger ressourcer på noget, der ikke understøtter denne kerneopgave og kigge på, om noget med fordel kan gøres anderledes.

Lad os få indgået en lokalaftale med lærerne, der kan sikre ro. Lad os vise medarbejderne tillid. Vi kan godt tillade os at have forventninger til dem. Jeg ved, de kan løse opgaven.

Vi skal have antallet af vikarer sat ned og i stedet øget antallet af fastansatte. Vi skal prioritere to-voksenordninger højt.

Jeg tror på, at vi kan lykkes med at skabe en god folkeskole, hvis vi står sammen. Jeg er klar til at gå forrest og håber, mange vil følge med.

Vi kan ikke skabe mirakler her og nu, men jeg er overbevist om, at vi kan få vendt udviklingen. Det skylder vi elever, forældre og medarbejdere.

Folkeskolen skal styrkes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce