En lang aften i Gram


En lang aften i Gram

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Haderslev. 

Læserbrev: Bestyrelsen for Gram Fjernvarme havde indkaldt til informationsmøde den 29. maj 2018.

Det blev en lang aften med søforklaringer og bortforklaringer om, hvorfor man har siddet på hænderne og ikke foretaget sig noget ved en fejl ved varmelageret, en fejl som har været kendt i flere år.

Man har ladet fem og syv være lige for til sidst at pålægge forbrugerne store stigninger i varmeudgifterne og ødelægge mange familiers husholdningsbudget.

Låget til varmelageret, som er selve problemet, er med flere konstruktions- og isoleringsdetaljer, som er tvivlsomme under de anvendte former.

Og hele løsningen er en forsøgsløsning, som stort set ikke er afprøvet andre steder, men bestyrelsen har valgt at løbe risikoen.

Man kan med rette spørge, hvor stor ekspertise er der i bestyrelsen med hensyn til bygge- og konstruktionsspørgsmål.

Nu forsøger bestyrelsen så, med store omkostninger til følge, at lægge sag mod forskellige firmaer uden at forholde sig til, hvad bestyrelsen selv har valgt og godkendt af løsninger. Samtidig mener bestyrelsen ikke at have et medansvar, ved ikke løbende at have udført en egenkontrol af det udførte arbejde. Den sag kan trække ud i årevis og ende i et stort 0 for Gram Fjernvarme, men med store udgifter for forbrugerne.

Opfordring til bestyrelsen - søg jer et andet fritidsjob.

En lang aften i Gram

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce