En glædelig meddelelse


En glædelig meddelelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Haderslev. 

Læserbrev: Meddelelsen om, at Haderslev Lærerkreds og Haderslev Kommune fredag den 8. juni har indgået en delaftale om lærernes arbejdstid i Haderslev Kommune, er en af de bedste nyheder denne sommer. Med indgåelsen af delaftalen er isen brudt, og der er sat en ny kurs. Det styrker håbet om - og troen på, at der kan indgås en fuldstændig arbejdstidsaftale på skoleområdet.

Jeg har dyb respekt for det arbejde formanden for Haderslev Lærerkreds, Lars Pedersen og Børn- og Ungechef, Rasmus Andreasen fra Haderslev Kommune har lagt for dagen. De to har fundet hinanden og skabt grundlaget for en fælles forståelse. Jeg er overbevist om, at de to kan gøre arbejdet færdigt og indgå en komplet arbejdstidsaftale i løbet af efteråret.

Delaftalen er et lille, men meget vigtigt skridt i bestræbelserne på at sikre ro på skoleområdet i Haderslev Kommune. Aftalen er godt for arbejdsklimaet, og den vil forhåbentlig være med til at styrke tilfredsheden hos lærerne.

Til lykke til lærerne i Haderslev Kommune, til forvaltningen, til ledere, medarbejder, børn og forældre. Lad os fejre delaftalen og krydse fingre for de videre forhandlinger. Vi er ikke i mål, men vi er godt på vej.

Lad os samtidig huske på, at der også er andre faggrupper på skoleområdet. De fortjener også at blive indbudt til forhandlinger.

En glædelig meddelelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce