De daglige kampe


De daglige kampe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Haderslev. 

Jeg bliver virkelig ked af det, når jeg læser artiklen om børn, tilknyttet Louiseskolen, og de besparelser der skal ske der. Det er muligt, at det på kort sigt giver flotte tal på bundlinjen for jer, der kigger på regneark og skal træffe beslutninger, men det handler altså ikke kun om økonomi, men i høj grad om børn og deres familiers trivsel i dagligdagen.

Jeg fandt et lille digt, skrevet af Thomas Sigsgaard. Dette er skrevet som optakt til 50 års dagen for Danmarks første lov om Sundhedsplejerskeordninger.

Der er så mange ting i barnets verden,

de voksne har svært ved at forstå.

For vi har glemt for længe, længe siden, hvordan verden var, da vi var små.

Vi vandrer rundt imellem børn som blinde og aner ikke, hvad der bliver forsømt, ved at vi har droppet vores egen barndom, glemt hvad vi engang har gået og drømt.

Et samfund, er en helhedsmaskine

med nøje sammenhæng fra led til led.

Og hvis man piller ved et enkelt af dem,

kan der godt gå store ting i skred.

En gang skal verden nok blive bedre,

men du må være med og ta' din tørn.

Når vi får lavet verden god for voksne,

skal den også nok bli' god for børn.!

Super godt, at folkeskolen skal have tilført flere ressourcer - det er der nemlig også behov for, men det må absolut ikke være på bekostning af de børn og forældre, som har allermest brug for støtte og hjælp - de har nok at kæmpe for/ med i forvejen. Spares der på dette område nu, bliver udgiften endnu større på det specialiserede område, blot på et senere tidspunkt. Børnene må naturligt vægte højere end økonomien, børnene har ikke selv valgt deres situation!

De daglige kampe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce