Danmarks base for kampfly


Danmarks base for kampfly

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Haderslev. 

Læserbrev: Der har de seneste uger været lidt mere rumlen i luften over Haderslev og på andre tidspunkter, end vi er vant til, fordi de danske kamppiloter har trænet deres færdigheder i mørke. Det giver god mening, da krig ikke altid bliver ført i dagslys. Jeg bliver glad, når jeg hører flyene komme til og fra Skrydstrup, for det giver bevidsthed om, at der bliver passet på os. Oftest er det "bare" træningsflyvninger, men oftere og oftere er det fordi afvisningsberedskabet er blevet aktiveret, og F-16 flyene skal ud og afvise fly fra fremmede magter, der er kommet for tæt på.

Flyvestation Skrydstrup - Danmarks base for kampfly - ligger godt her ved Haderslev. Også når det nye kampfly kommer. Det skal naturligvis sikres, at vi kan have flyvestationen, og det skal være uden stor gene med naboer, der er stavnsbundet til usælgelige huse. Alle skal kunne være her!

Lokaløkonomisk er det en gevinst med de mange arbejdspladser, og når det nye F-35 kommer til Skrydstrup, så synes jeg ikke, vi skal se os tilfredse. Det vil give god mening at flytte flymekanikeruddannelsen til Skrydstrup, så man bliver uddannet i de værksteder og på de fly, man skal være specialist på.

Det er sådan, at alle de deltagende lande i projekt F-35 skal producere og levere minimum en komponent til flyet, og jeg synes, det vil være en god idé at lokke den danske produktion til Haderslev. Her hvor ekspertisen, brugerne og ikke mindst flyene befinder sig!

For Skrydstrup er Danmarks base for kampfly!

Danmarks base for kampfly

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce