Bravo, Nustrup kirke


Bravo, Nustrup kirke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Haderslev. 

Læserbrev: Søndag den 13. maj fejrede Nustrup kirke konfirmation. Det var en ægte og god oplevelse. Der blev sunget gode salmer og sagt gode ord af præsten både i prædikenen og ved talen til konfirmanderne. Og så blev der fejret ægte konfirmation. Det betyder, at der på intet tidspunkt blev afkrævet noget ja af konfirmanderne. Det gør der ellers i mange kirker, men når man spørger præst eller forældre eller konfirmand, så er der ingen der ved, hvad det var konfirmanden svarede ja til. Det er jo ganske sørgeligt, men der er heller ikke noget, som konfirmanden kan sige ja til. Konfirmation er bekræftelse af, at dåben har fundet sted for denne bestemte konfirmand, og da næsten alle er barnedøbt, kan de naturligvis ikke bekræfte deres dåb. Den bekræftes af præsten (menigheden). Og da dåben er en uendelig festlig hændelse, så fester vi for og med konfirmanderne.

Og det var det, der skete i søndags i Nustrup kirke, og derfor er der al mulig grund til at ønske Nustrup sogn til lykke med, at de har en præst, som kan sit job og er en veluddannet teolog, nemlig Christian Munch!

"Den treenige Gud, som har antaget dig i den hellige dåb...........osv." Det var ordene, som lød. Ingen forvirret udenomssnak.

Man drog glad til konfirmationsfest den dag!

Bravo, Nustrup kirke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce