Bispens café


Bispens café

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Haderslev. 

Bispens Café - Ansatte og brugere har intet at frygte.

Den socialdemokratiske gruppeformand skriver på sin Facebook-side, at han er rystet over, at det borgerlige flertal stemte imod at give Bispen Café en tillægsbevilling, for at dække caféens underskud - på byrådsmødet tirsdag 28. august.

Men Henrik Rønnow maler fanden på væggen, - akkurat som da han i byrådssalen ligeledes påpegede, at man endelig ikke skulle sende de ansatte ud i andre beskæftigelsestiltag, - sikke en udmelding! Det har naturligvis aldrig været på tale, at de ansatte skulle i nye tiltag, eller at underskuddet ikke ville blive dækket. Det kan de to siddende socialdemokrater i Beskæftigelses- og integrationsudvalget ligeledes bekræfte - men dem har Henrik Rønnow pudsigt nok ikke ulejliget sig med at spørge? Den eneste, der skaber usikkerhed for de ansatte og brugerne, er Henrik Rønnow selv. Tværtimod har sagen allerede været på dagsordenen i Beskæftigelses- og integrationsudvalget, hvor et enstemmigt udvalg valgte at dække det underskud, der vedrører beskæftigelsesområdet - der er tale om 255.000kr. Det resterende underskud vil blive dækket i Kultur- og fritidsudvalget. Bispens Café er et unikt sted for både brugere og ansatte. Der hersker en rolig og afslappende atmosfære på dette sted - det er på mange måder et mentalt åndehul, for både ældre, familier og unge.

Ingen af byrådets medlemmer kunne i deres vildeste fantasi finde på at skabe usikkerhed omkring forholdene på Bispens Café, - næsten ingen i hvert fald!

Bispens café

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce