Banestien - et vartegn for byen


Banestien - et vartegn for byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Haderslev. 

Selvfølgelig skal banestien forlænges fra Nørregade til Simmerstedvej til glæde for cyklister og fodgængere.

Når stien er færdig fra Havnen til Simmerstedvej, har Haderslev fået en lang, sammenhængende sti, hvor det er nemt, hurtigt og sikkert at komme til centrum og på tværs af byen. En helt ny oplevelse og måde at komme gennem Haderslev på. På tværs af byen fra golfbanen helt til Vesterris.

En gå- eller cykeltur til centrum og indkøb vil være det naturlige valg og være med til at skabe liv i bymidten og styrke handelslivet og bymidten. Og trængslen på p-pladser mindskes til glæde for folk fra oplandet og turister.

Det giver gode miljø- og sundhedsmæssige effekter, når der gås og cykles mere.

Stien vil bidrage til en bæredygtig udvikling og til at gøre Haderslev til en attraktiv bosætningsby.

Det vil være rettidig omhu at gå i gang med at fjerne skinner mv., så etableringen kan påbegyndes hurtigst muligt og gerne allerede i 2019.

Mange byer anlægger cykelstier og udvikler cyklisme, og ved færdiggørelse af Banestien har Haderslev muligheden for at komme helt i front. Få byer har denne mulighed. Stien kan blive et vartegn for Haderslev og vise, at cyklen bidrager til at skabe et godt byliv.

For Cyklistforbundet i Haderslev handler det ikke kun om en cykelsti, men om en udvikling, hvor der skabes et nyt byrum til glæde for alle bløde trafikanter og til gavn for byens udvikling.

Banestien - et vartegn for byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce