Aktivitetsboom i Haderslev


Aktivitetsboom i Haderslev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Haderslev. 

Læserbrev: Som den nykårede æreshertug Alex Bødiker sagde fra scenen, da han modtog den fine ære - så passer det altså ikke, at der ikke sker noget i Haderslev.

Hvis man blot ser tilbage på de sidste to måneder, så har der været så mange aktiviteter, som har haft en stor opbakning fra Haderslevs borgere - jeg kan lige nævne, at der kom 12.000 tilskuere til SønderjyskE anden sidste hjemmekamp i Superligaen i fodbold, 12.000 deltog i årets Lysfest, mange deltog i aktiviteterne i forbindelse med "Skør fredag", Original, Hertug Hans mm. - og ikke at forglemme, så er den nye biograf på Jomfrustien blevet indviet, og Dambåden er begyndt at sejle.

Ja der sker meget - se blot den netop overståede weekend, hvor der var fin opbakning til Ro-Regattaen og Hattetræffet, bagagerumsmarked mm - og der har nok ikke været så mange aktiviteter på cirkuspladsen, som der har været i år.

Nu er der så Smuk-grillarrangement på Gravene torsdag og i de kommende uger vil der være folkefest, når Danmark skal spille VM fodboldkampe - første gang på lørdag.

Kære borgere i Haderslev - Dejligt at I bakker op om byens aktiviteter - bliv ved med det!

Vi ses på Gravene - både på torsdag og til Danmarks kommende VM fodbold kampe.

Aktivitetsboom i Haderslev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce