Å wa så H.P.?


Å wa så H.P.?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Haderslev. 

Å wa så H.P.?

For et par måneder siden sikrede HP Gejl, at hans byrådskollega, den totalt inhabile formand for plan- og miljøudvalget, Benny Bonde, imod alle borgerprotester, må udstykke et stort antal byggegrunde i Erlev. Samtidig fik Benny Bonde ret til at bryde ind på den private Heimdalsvej, med den begrundelse, at det var for at sikre skolebørnene en sikker skolevej. Det lød jo meget borgervenligt, indtil vi mindede HP Gejl om, at denne selv havde vedtaget, at netop Hertug Hans skolen lukker/flytter, inden det bliver aktuelt - ingen fornuftige svar fra HP, da vi oplyste, at eneste sikre skolevej derfor ville være en skolesti fra det nye kompleks til Gl. Hørregårdsvej, og at en sådan burde være et krav til projektet.

Men nu har Benny Bonde selv taget en yderst fornuftig beslutning, hvor han nu skriver i aviserne, citat: "Det er planen, at det nye bogligområde skal forbindes med en skolevej til Gammel Hørregårdsvej" lige op til den nye skole.

Å wa så H.P.? Ska do å din´ byrådskammasjukker no te å fin´ en ny undskyldning/dumhed for at nybegrunde, at Benny-Byggekonge fortsat kan gennemtvinge et (nu et ubegrundet præstige-) vejgennembrud til den private Heimdalsvej? Og det helt uden ekspropriation?

Å wa så H.P.?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce