Vindmøllefup igen igen


Vindmøllefup igen igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Esbjerg. 

Læserbrev: Esbjerg Kommune har iværksat en høring om opstilling af nye kampevindmøller i Måde og selv om udvalget for Plan og Miljø har fået en ny formand er alt tilsyneladende ved det gamle, hvilket vel så må tilskrives embedsværket.

Som sædvanlig søger man at gardere sig imod for megen folkelig opmærksomhed ved at lægge høringsperioden i en ferie. Borgerlig indsigt er ikke noget man bryder sig om, så meget mere som samme embedsværk har været yderst lemfældig i sin håndtering af sagen, blandt andet ved at anvende et konsulentfirma der både skulle være borgernes vagthund i spørgsmålet om overholdelse af støjbestemmelser og samtidig være garanteret upartisk.

Nu er sagen bare den, at det pågældende firma også er rådgiver for vindmølleopstilleren og tilmed fraskriver sig alt ansvar for den leverede rådgivning, i en tekst der må være et af prokuratorlyrikkens højdepunkter. Det kan hverken have undgået opmærksomheden hos politikerne eller embedsværkets folk, der derved accepterer, at befolkningen holdes for nar og at det pågældende rådgivningsfirma får noget for ingenting at levere.

Både når det gælder vindmølleopstilling og beslutningstagernes respekt for den befolkning de loyalt skulle servicere, er alt tilsyneladende ved det gamle. Ak ja.

Vindmøllefup igen igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce