Vi glæder os til cykelstien


Vi glæder os til cykelstien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Esbjerg. 

"Lokalråd Øst" modarbejder sikker cykeltrafik i Baggesens Alle, en af Østerbyens hovedfærdselsårer. Ikke mindst om morgenen er Baggesens Alle et kaos af bilister, cyklister, der med livet som indsats skal forbi parkerede biler, samt børn på vej til skole og daginstitutioner.

Kaos, fordi der ikke er en cykelsti. Til "Lokalråd Øst": Hvad er det for en bagstræberisk indstilling, I giver udtryk for i JV d. 1. september 2018.? Hvem har givet jer mandat til modarbejde beboernes trafiksikkerhed herude?

I fungerer jo som Henrik Vallø og Dansk Folkepartis marionetter.

Vi snakker naturligvis med vores naboer. Vi har til dato ikke mødt nogen herude der har indvendinger mod cykelstien - tværtimod. Man ser frem til en sikker cykelvej for såvel voksne og skolebørn.

Baggesens Alle er en farlig cykelvej. En lang, bred og snorlige vej som frister rigtig mange fartglade bilister. Dagligt. Den dygtige, engagerede skolepatrulje ved Rørkjærkolen har æren af at være børnenes sikkerhedsnet trods de elendige cykelforhold.

Henrik Vallø bekymrer sig om beboernes parkeringsforhold. Manipulation og det rene nonsens. Med få undtagelser har de fleste huse langs Baggesens Alle egen carport eller garage.

Hvem udtaler Lokalråd Øst sig på vegne af? Tilsyneladende kun sig selv og nogle cykelfjendske partier.

Vi glæder os til cykelstien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce