Varm luft i metermål


Varm luft i metermål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Esbjerg. 

Læserbrev: Vi har i flere omgange læst om de store pædagogiske landvindinger, der er opnået i Esbjergs skolevæsen ved returrejserne mellem Esbjerg og Toronto. Der er ifølge udvalgsformand Diana Mose Olsen (SF) ingen ende på lyksalighederne og fornuften i arrangementet.

Når det kommer til mere konkrete oplysninger om, hvordan det udmønter sig i den daglige, pædagogiske praksis på skolerne, kniber det til gengæld lidt mere med informationerne. Det er simpelthen varm luft i metermål, når udvalgsformanden er citeret. Ikke et eneste jordnært og forståeligt eksempel, der kan retfærdiggøre udgifterne og tiden, der er medgået.

Det kan selvfølgelig altid affærdiges som smålighed og manglende udsyn, når man sådan sætter spørgsmålstegn ved det rimelige i arrangementet og udgifterne til Torontoeventyret. Det er jo peanuts, som borgmesteren vel ville sige. Men hvis Diana Mose Olsen løftede blikket fra Esbjerg by og til kommunens udkant, vil hun erfare, at vi siden kommunesammenlægningen for eksempel her i Bramming har oplevet serviceforringelser på alle niveauer. Vi har efter 2007 oplevet en nidkærhed og smålighed i foreslåede besparelser også fra SF, der står i skærende kontrast til den ødselhed, der udvises i forhold til projekter i Esbjerg by og i forhold til den kommunale administration. Senest illustreret ved økonomiudvalgets og dermed også SFs godkendelse af eksorbitante aflønninger og fratrædelsesordninger til et antal direktører.

 

Varm luft i metermål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce