Ud af hullerne pårørende


Ud af hullerne pårørende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Esbjerg. 

Læserbrev: Der er ingen hjælp at få .... manglende kommunikation ... altid afslag ... det nytter ikke noget, der er ingen hjælp at få.

Sådan lyder det fra mange pårørende, når livet tager en 180 graders drejning. Er det fordi, kommunen ikke formår at guide og vejlede borgerne? Eller er det en overreaktion med begrundelse i frustrationer og opgivenhed, når sygdom og misbrug rammer. Kan det handle om manglende forventningsafstemning mellem forvaltningen (læs sagsbehandlere) og borgeren/pårørende?

Jeg tror, det også handler rigtig meget om, hvordan borgeren/pårørende mødes ved skranken. Den skranke er desværre ikke eksisterende, føler mange, da alt jo i dag skal foregå digitalt uden personlige relationer mellem den, der søger hjælp, og kommunens sagsbehandlere. Hvordan kommer vi videre, hvor kan vi søge hjælp, hvor finder vi guidning og vejledning, hvordan passer vi på vores kære og ikke mindst også på os selv som pårørende?

Mange flere spørgsmål end svar popper op, når en grim alvorlig diagnose eller misbrugets grimme ansigt viser sig og rammer os mennesker. Kom nu ud af hullerne kære pårørende til voksne med fysiske og psykiske handicap og voksne inden for misbrugs- og udsatte-området og mød op til Handicaprådets og kommunens dialogmøder.

Tirsdag den 6. november klokken 17.00-20.00 Storm P. Salen, Hovedbiblioteket Nørregade 19, Esbjerg o Tirsdag den 13. november Klokken 17.00-20.00 Ribe Rådhus, Mødelokalet i kælderen (Indgang i kælderen fra Sct. Jørgensvej).

Ud af hullerne pårørende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce