Til alle borgere i Esbjerg


Til alle borgere i Esbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Esbjerg. 

Læserbrev: I forbindelse med, at Esbjerg Kommune har en ansøgning fra Ørsted om opførelse af et Biogasanlæg i Måde bag rensningsanlæg øst, med en kapacitet på 300.000 ton, vil jeg opfordre alle til at læse lokalplanforslaget (01-120-0005 tillæg 1 til LP 451 Måde Industriområde) - det kan findes på lokalplaner.dk Esbjerg.

Det er et anlæg af samme type, som det Kalundborgs borgere har døjet/døjer med, i form af lugt af rådne æg, helt op til ni kilometer fra anlægget

Vi har i Esbjerg haft vores del af lugt i gennem mange år (fiskelugt). Anlægget i Kalundborg ligger en til tre kilometer fra byen. I Esbjerg er der 550 meter til nærmeste nabo og cirka to kilometer til torvet.

Anlægget skal bruge biomasse fra nærliggende industri cirka (140.000 ton) om året, men for, at anlægget skal være rentabelt, skal man tilføre minimum 100.000 ton biomasse (gylle og anden biomasse) hvilket vil betyde en voldsom forøgelse af tung trafik ind og ud af Esbjerg (cirka 25 lastvogne om dagen 365 dage om året) med forøget forurening til følge.

Hvilket Esbjerg Kommune har glemt at oplyse om i lokalplansoplægget.

Hvis du/I efter at have læst lokalplanforslaget vil gøre indsigelser eller protestere imod forslaget gøres dette på, Lokalplan.dk Esbjerg eller på skrivunder.net biogas Esbjerg Indsigelsesfrist 22-1-2019.

Til alle borgere i Esbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce