Tak til publikum


Tak til publikum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Esbjerg. 

Læserbrev: Hver dag i Esbjerg er en festdag, kunne man næsten sige efter sommerens mange jubilæer med sankt Hans bål i havnen, Tall Ships Races og nu midt i en festuge. Nogen må være trætte, men nok også godt tilfreds med de mange forskellige opgaver og indslag, som lykkedes over al forventning,

Som en lille del af festlighederne vil jeg gerne på Shantykoret Capstans vegne sige en stor tak til de mange publikummer, som vi fik lov at synge for, dels på torvet, dels på havnen og ikke mindst i restauration Sydvesten, hvor 350 gæster havde fyldt teltet og med en fantastisk stemning løftede teltdugen i takt med vores mange sømandssange. Samtidig blev lejligheden benyttet til at få en svingom til orkestret "De glade venner", som blev suppleret med "Petersens old Stars", der i øvrigt også underholdt ved opstarten på aftenen.

Tak skal I have alle sammen, vi kommer igen næste år, og det kunne jo være sjovt, at en og anden gennem verdenspressen i Esbjerg, (hvis den skulle komme forbi) fik lyst til at prøve den del af festugeprogrammet.

Tak til publikum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce