Svar på Sarah Nørris debatindlæg


Svar på Sarah Nørris debatindlæg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Esbjerg. 

Læserbrev: Den 10. december kunne man læse, at byrådsmedlem, Sarah Nørris fra Enhedslisten, foreslår en genindførsel af dækningsaften i Esbjerg Kommune. Dette gør hun, som svar på et ønske fra Dansk Folkeparti om at afskaffe byggesagsgebyret i Esbjerg Kommune fra næste år.

Lad os gøre en ting, helt klart - dækningsafgiften bliver ikke genindført, så længe det Konservative Folkeparti har indflydelse i byrådet. Vi kommer ganske enkelt ikke til at stemme for en afgift, der gambler med esbjergensiske og regionale arbejdspladser. Man skal huske på, at virksomhederne i vores kommune ikke kun konkurrerer med andre virksomheder i Danmark, men også for nogles vedkommende i Europa, for slet ikke at tale om hele verden. Vi har de seneste par år set, at flere større virksomheder, har valgt at etablere sig i Esbjerg Kommune og det skal vi absolut ikke sætte over styr, med en genindførsel af dækningsafgiften. Dertil kommer risikoen for at jage nogle af de virksomheder bort, der allerede har etableret sig indenfor kommunens grænser.Vi har brug for et stærkt og sundt erhvervsliv i Esbjerg Kommune, derfor bliver det, fra konservativ side, et klart nej til genindførsel af dækningsafgiften.

Vi ser i øvrigt positivt på en afskaffelse af byggesagsgebyret, men det er klart, at det skal gøres uden belastning og med respekt for kommunens fremadrettede budget. En af måderne, hvorpå vi kunne finde de cirka 3,8 millioner kroner, som det koster at afskaffe byggesagsgebyret, er eksempelvis ved at udlicitere endnu flere offentlige opgaver.

Svar på Sarah Nørris debatindlæg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce