Stort problem


Stort problem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Esbjerg. 

Læserbrev: Der er ligesom om, at det er ved at gå op for politikkerne, at flygtninge og indvandrere, er ved at blive et kæmpe problem, da der kommer flere og flere ghettoer i byen, hvor der kun bor indvandrere, som slet ikke er integreret i byen. Det har skabt en kæmpe misforståelse omkring, hvorfor indvandrerne er her i landet. De føler sig jo ikke velkommen, og de er jo heller ikke velkommen af borgerne i byen, især har Dansk Folkeparti brugt de fremmede som skræmmebilleder til at få stemmer ved valgene.

Så der opstår jo en form for vrede mod dem og modsat føler indvandrerne vrede mod borgerne, og en masse kriminalitet opstår, når der er så meget had imellem dem og borgerne.

En løsning er jo at flytte indvandrerne rundt omkring i byen, men det er jo for sent, skaden er jo sket. Den anden løsning er, at hvis de vil blive byen, må alle ud i en praktikplads, hvis de ikke har fast arbejde. Det gælder både kvinder som for mænd. Hvis de ikke vil deltage i at være en del af det at være dansker, må de sociale kasser jo lukke i, og de kan så tilbydes en billet hjem.

Der er jo både arbejde og boliger i ydreområderne, og en praktikplads på et landbrug eller gartneri ville jo være nyttigt arbejde. Det er jo kun de flygtninge og indvandrere, der har en bestemt kultur, som har svært ved at lade sig integrere, og det er jo nem at forstå, for de bliver jo fremmedgjort her i landet, så hvorfor vil de ikke rejse tilbage hvor de kom fra, der kan de leve deres egen kultur uden at forstyrre andre.

Jeg vil så slutte med at sige, at de, der kommer fra Østeuropa og Asien passer fint til vores kultur.

Stort problem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce