Sol til daglig, også om aftenen


Sol til daglig, også om aftenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Esbjerg. 

Forkortet af redaktionen.

Læserbrev: Mine kone og jeg var i Blåvand fredag 23. februar og da vi forlod byen kl. 17.30 kørte vi over et bumb, og der lød et voldsomt brag.

Vi troede, vi havde tabt udstødningsrøret, men blev enige om at liste til Esbjerg, så ville vi prøve at finde et sted for at få udstødningen midlertidig bundet op. Men det viste sig at være mere end svært at finde et sted der var folk fredag klokken 18.30.

Vi kom i tanke om, at vi var medlem af Falck, og blev så enige om, at vi kunne jo have ringet fra Blåvand, så skulle de have hentet os deroppe, men nu kom vi selv med bilen, så blev de snart nødt til at hjælpe os.

Jeg skulle lige hilse og sige at vi blev godt hjulpet, der blev fundet en Falckmand, der var mekaniker, som godt nok skulle have været hjem klokken 19.00. Han konstaterede, at det var en forfjeder, der var knækket, og bilen lå på bremserøret, så der blev ikke mere ud af at køre videre. Falckmanden kørte hjem klokken 20.00, efter at han havde tilbudt at køre os hjem, samt at have fundet et nummer, vi kunne ringe til, vedrørende transport og hjemkørsel.

I mellemtiden var vi blevet parkeret oppe i Falcks kantine hvor vi blev beværtet med kaffe og gode historier. Det var reddere, der var meget engageret og kunne lide deres arbejde, og imens blev der bestilt en transport til forhandleren samt taxa til os.

En god oplevelse. En stor tak skal lyde til Falckmændene i Esbjerg.

Sol til daglig, også om aftenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce