Ordblindeindsatsen i Esbjerg


Ordblindeindsatsen i Esbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Esbjerg. 

Læserbrev: Jeg har de seneste dage fulgt med i debatten i JV om forslag til et ordblindecenter i Esbjerg. Jeg er selv mor til en søn der er ordblind, så for mig lyder forslaget rigtig spændende.

Som mor kan jeg se rigtig mange fordele i sådan et center. Når jeg ser på min søn og lytter til hans frustrationer omkring skolen, så er det nogle af de ting, der fylder i ham. At han føler sig anderledes fordi der ofte laves specielle aftaler om lektier og så videre. Hver gang, der er vikar i klassen, skal man gøre denne opmærksom på, at man er ordblind og eventuelt skal have ekstra hjælp. Når der er gruppearbejde, har de andre ofte læst opgaven, inden han har åbnet computeren og fået den til at læse det højt. Når nettet/computeren ikke virker, er man sat ud af spillet. Troen på, at man kan blive til noget. En kamp med mindre selvværd og selvtillid, fordi han ikke føler, han kan det samme, som de andre.

Det er ikke kun i skolen, de ordblinde er udfordret, det er hele tiden. For eksempel det at læse et menukort, opslagstavler i haller og andre steder, vejskilte og så videre. Har desværre ikke oplevet, at de tilførte penge har ændret noget, så her hilses en større indsats velkommen.

Ordblindeindsatsen i Esbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce