Oprensning.


Oprensning.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Esbjerg. 

Forkortet af redaktionen.

Læserbrev: Nu skal Kongeåen renses op, både øst og vest for slusen. Der findes ikke en god undskyldning for ikke at gøre det. Alle ved, at når vandet bliver inde i engene, er det fordi, det bliver forhindret i at løbe ud i havet på grund af manglende vedligehold, vand vil ikke løbe opad, det ved alle. Eller er det derfor, I ikke gør noget, og ikke engang urigtige opmålinger kan få vandet væk. Det er kun viljen og en gravemaskine, der kan få vandet til havs og få engene afvandet igen. Det er snart forår, så skal landmændende i gang, men der er mange hektar, som de ikke kan benytte, som de ser ud nu, og det får katastrofale følger.

Nedsættelse af privatforbrug, ingen terminsydelser = store problemer for pengeinstitutter, som vil få værdiløse gårde i pant. Det vil også påvirke maskinstationer, grovvareforretning, mejerier, slagterier med indtjening for de nævnte, plus fremmed valuta til landet i form af eksport af landbrugsvarer. Det vil betyde arbejdsløshed, det er en katastrofe for et lille samfund.

Efter det, jeg læste om det sidste møde angående Kongeåen, gav I udtryk for, at I ikke vil betale for arbejdet vest for slusen. Når I ikke vil ud i havet, hvem skal så betale for den planlagte Mexico Mur ved Esbjerg Havn, er det måske med støtte fra en vis herre "over there", så bed lige om lidt ekstra midler til Kongeåen's vedligehold.

Oprensning.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce