Når nok bliver for meget


Når nok bliver for meget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Esbjerg. 

Læserbrev: Fanøs borgmester og byråd synes helt at have glemt, at et flertal af borgerne i Esbjerg, Varde og på Fanø i sin tid ville have en garanti for, at hvis vi skulle udnævnes til Nationalpark og Unesco verdensarv, skulle det være uden, at vi blev begrænset i vores udvikling, det var betingelsen for at gå med. Og det fik vi fra begge.

Esbjerg havn vedbliver med sin udvikling, og det er det, der bredt skaber beskæftigelse i Esbjerg, Varde og på Fanø. Det er mig en fornøjelse at besøge Esbjergs store virksomheder og se, hvor mange fra Fanø der har deres arbejde og udkomme her.

Så når Fanøs kommunalbestyrelse melder sig helt ud på så tidligt et tidspunkt imod udvidelsen, er det manglende forståelse og indsigt - uden at kende de konsekvenser, en udvidelse af Esbjerg Havn vil få.

Det er hysteri.

Søren Vinding (DN) brager først frem med, at vi får en Trump-mur, det er ganske usagligt og kun med til at skabe frygt og splid.

Og når Danibos leder Hanne Thygesen kommer med et indslag i Radio Syd "at det vil ødelægge Fanøs strand", er det også usaglige gisninger.

Der er ingen af dem, som har set projektets muligheder og indhold, for de foreligger ikke, nej de vil ikke.

Vi er rigtig mange borgere på Fanø, der gerne vil lytte positivt til Esbjerg Havn, men lad havnen dog få lov til at fremkomme med et gennemarbejdet projekt, der viser de miljømæssige konsekvenser heraf. Så kan Fanø komme med sin indstilling hertil, vi har vel et demokrati?

Jeg er glad for, at mine forfædre var visionære, det var det, der skabte Fanøs sejlskibsflåde og senere udviklede Esbjerg Havn med de mange tilknyttede virksomheder.

Når jeg så, som en af Fanøs mange ildsjæle, ser, hvad Esbjergs fonde, der stort set får deres indtægter via Esbjerg Havn, har tildelt Fanø gennem mange år, så kan jeg frygte, at det bliver svært at få tilsagn fremover, med den bastante holdning, som vores kommunalbestyrelse med borgmesteren i front lægger for dagen.

Når nok bliver for meget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce