Når en pullert bliver politisk


Når en pullert bliver politisk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Esbjerg. 

Læserbrev: Kære Henrik Vallø og for den sags skyld også alle, der har svunget sig op på grund af en pullert på hjørnet af Kirkegade/Havnegade, her er et godt råd.

Sidstnævnte skal genopfriske færdselsloven og Henrik du skal tage dine politiske briller af. De hindrer dit udsyn og så skal du finde de briller frem, du havde på, da du var leder af Rigspolitiets Færdselsafdelingen i Esbjerg. Sætte dig ned og fintænke. Hvorfor?

Derfor: Paragraf 3: Trafikanter skal optræde hensynsfuldt og udvise agtpågivenhed, så at der ikke opstår fare eller forvoldes skade eller ulempe for andre, og således at færdslen ikke unødigt hindres eller forstyrres. Der skal også vises hensyn over for dem, der bor eller opholder sig ved vejen.

Det er nemlig det, hele sagen drejer sig om. Manglende agtpågivenhed når man kører bil. Man skal holde øje med sol, måne og stjerner samt moster Frida ovre på det andet fortov. Vinke og snakke og oveni tale i mobil.

Der er alene tale om en "fejl 40" og den sidder 40 centimeter bag ved rattet. Det er for let at rette skytset mod teknikkerne i kommunen, når det skyldes, at man i bilen har travlt med alt muligt og derfor påkører fast, opretstående genstande. Alt for mange aner ikke, hvor de har bilen.

Det kunne jo være, at man skulle indkalde de, der påkører, til en orienterende køreprøve og i øvrigt er der vel stadig ubetinget vigepligt ved udkørsel fra Kirkegade i Havnegade. Man kunne så vente de 15 sekunder det tager, når en bil svinger til venstre ind i Kirkegade. Se sig for og så køre. Mon ikke der også er tale om, "at jeg skal sgu ikke vente på noget".

Om pullerten så skal flyttes er en anden sag, men det ændrer ikke på ovenstående betragtninger.

Når en pullert bliver politisk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce