Mere tryghed til Esbjerg


Mere tryghed til Esbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Esbjerg. 

Læserbrev: Forleden lagde justitsminister Søren Pape Poulsen vejen forbi Esbjerg. Her besøgte han blandt andet nærpolitistationen Krydset, og fik set med egne øjne, hvordan politiet står rustet i kampen mod den bandekriminalitet, der er i byen.

Der er sket en del i Esbjerg på det seneste, når det kommer til bekæmpelse af bandekriminalitet, og det har der også været brug for.

Skudepisoder og øget narkohandel, har gjort det nødvendigt at tilføje hele 17 ekstra årsværk til at nedkæmpe kriminaliteten, og vi har for første gang set et bandemedlem få forbud mod at opholde sig i Esbjerg Kommune i hele fire år.

Det er også kun passende, at bandemedlemmerne straffes hårdere end nogensinde for deres ugerninger, hvilket lader sig gøre grundet regeringens bandepakke. Det er forrykt, at der findes mennesker i det kriminelle miljø, der er så skruppelløse, at de kan finde på at sætte andres liv i fare, civile såvel som betjente

Som konservative er vi glade for, at vi har en justitsminister, der både formår at sikre flere hænder, men også de nødvendige værktøjer til kampen mod organiseret kriminalitet. Der kan ikke herske tvivl om, at de der begår sådanne ugerninger ikke har brug for en støttepædagog, men en lang fængselsdom.

Ministeren skal yderligere have ros for, ikke blot at se bandeproblemerne som et københavnerfænomen, men noget der kan foregå i hele Danmark.

Nu hvor vi kan møde banderne med flere betjente, et mere synligt politi samt hårdere straffe, håber vi at Esbjerg går en fremtid i møde med mindre kriminalitet, og mere tryghed.

Mere tryghed til Esbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce