Kære borgmester, til lykke med kæden


Kære borgmester, til lykke med kæden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Esbjerg. 

Læserbrev: Du lovede i dit svar til mig angående bybusnettet, at I ville lytte, evaluere og ændre bybusnettet.

Nu læser jeg til min skræk i JydskeVestkysten, at I for os i Langliparken, vil etablere to nye stoppesteder på Sjelborgvej plus en sti forbindelse mellem Langliparken og Sjelborgvej (går man rundt med hovedet under armen?) når man vedtager sådan noget? Har man slet ikke været ude at se på stedet?

På Sjelborgvej er tre stoppesteder (der ikke er meget benyttet - stedet beboes af unge mennesker med små børn )

En gangsti (vi har masser af stier her i Hjerting) er unødvendig - gør den gåafstanden mindre?

At bussen kører ad Hjerting Byvej giver ingen mening - der bor ingen mennesker.

Vi er meget kede af, der ikke er nogen bustrafik ad Langliparken - trods vores henvendelse fra samtlige beboer og andelsboligforeninger - bygget som senior boliger langs Langliparken (sendt 25. oktober 2016 med afslag 16. november 2016).

Det er fint, at unge mennesker bliver kørt til uddannelsesstederne, mens vi ældre, der ikke har andre transport muligheder - men stadig brug for transport til (læge, tandlæge- bank - frisør og indkøb) - skal gå 600 meter (400 meter i luftlinje) med stok og rollator i alt slags vejr. Vi skal også hjem med vores indkøb.

Vi har foreslået, at bussen eventuelt kunne køre fra den første rundkørsel fra Sjelborg ad Langliparken - og komme ud på Hjerting Byvej ved anden rundkørsel. Til glæde for mange.

Vi sendte også forslag til høring (16. januar - 3. februar 2017 )

Langliparken havde tidligere tre stoppesteder, der alle er fjernet, og det gik hurtigt at fjerne og få nye etableret på Hjerting Byvej.

Vi læser i ugepressen- hvor godt det nye busnet fungerer, men det må være andre ruter ikke 1A, det er nærmest blevet meget dårligere - for os der bor i seniorboliger langs Langliparken.

Kære borgmester, til lykke med kæden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce