Kære Kirsten


Kære Kirsten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Esbjerg. 

Læserbrev: Jeg har med interesse læst dit læserbrev i JydskeVestkysten 28. februar, hvor du redegør for dine synspunkter omkring busbetjening og stoppestedsforhold på Sjelborgvej samt forholdene for borgere i Langliparken.

Med det nye rutenet er busbetjeningen, modsat tidligere, baseret på en række definerede servicekriterier blandt andet afstand til nærmeste stoppested.

Der er planlagt ud fra en tilladt afstand på 400 m (luftlinje) til nærmeste stoppested. Den lidt længere afstand til nærmeste stoppested er til fordel for mere direkte ruter og dermed kortere køretid, som også er et væsentligt servicekriterie.

I efteråret 2017 blev der gennemført en evaluering af det nye rutenet, hvor der blandt andet har været tæt dialog med Ældresagen og Ældrerådet. I den forbindelse blev mulighederne for en bedre betjening af Langliparken undersøgt og drøftet i Teknik & Byggeudvalget ad flere omgange.

Muligheden for at etablere stoppested i Langliparken er også blevet drøftet. Det ville dog betyde omlægning af en linje, som i forvejen har problemer med at holde køreplanen, og den pågældende linje betjener ikke Langliområdet i tidsrummet fra kl. 9.30 til kl. 14.00.

Teknik & Byggeudvalget besluttede derfor at fastholde den nuværende betjening.

Det er korrekt, at der anlægges to nye stoppesteder på Sjelborgvej ved Myretueparken.

Udvalget valgte at anlægge nye stier til de to stoppesteder, faktisk for at gøre afstanden fra Pinassen og Barken til nærmeste stoppested mindre. Det bliver den med de nye stier.

Gangafstande til nærmeste stoppested (Sjelborgvej) fra Pinassen og Barken vil med stiforbindelserne udgøre henholdsvis 260 m og 375 m.

Kære Kirsten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce