Husk at rose.


Husk at rose.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Esbjerg. 

Læserbrev: Forleden stødte jeg ind i en bekendt i mit lokale supermarked. Jeg kunne glædestrålende fortælle, at jeg nu efter fire år med vikariater og en enkelt projektansættelse endelig havde fået et fast fuldtidsjob.

Nej, hvor dejligt for dig. Så er du ude af systemet med en masse kontrol og stressende pres fra både jobcenter og a-kasse, og de gør jo alligevel ikke noget konstruktivt for ledige, ja, hvad laver de egentlig?, spurgte min bekendte.

Det er faktisk ovenfor stående bemærkning, der har fået mig til at fare i blækhuset.

Når man er arbejdsledig, er man ikke arbejdsløs, for det kræver mange timers research og skøjten rundt på de forskellige virksomheders hjemmesider at søge job, men når man får en ydelse i form af dagpenge, ja, så må man altså også yde en indsats, og her fik jeg stor hjælp fra Jobcenter Exnersgade i Esbjerg.

Jeg blev sendt på kursus, JobSpot, hvor min opfattelse af, hvordan et C.V. skulle skrues sammen, blev vendt på hovedet, ligeså selve ansøgningen, som sjældent bliver læst, men som alligevel er meget vigtig, for det kunne jo være, at en måske kommende arbejdsgiver ville læse den. Jeg blev tilbudt støtte og vejledning i forbindelse med deres job-café, og for at kunne udvide mit søgefelt fik jeg kvit og frit et tredages kursus, der mundede ud i et hygiejnebevis, hvilket er et krav i det job, jeg i dag har fået. Det sidste var min sagsbehandlers idé, jeg havde ikke selv tænkt den.

Så med dette lille læserbrev vil jeg rette en stor tak til jobcenteret i Exnersgade for den hjælp jeg som ledig har fået gennem de sidste fire år.

Ha' en god sommer.

Husk at rose.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce