Hjerting.


Hjerting.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Esbjerg. 

Læserbrev: Jeg har med interesse fulgt sagen på Vibevænget i Hjerting, hvor grundejerforeningen ikke menes, at have påtaleret.

Det er et stort arbejde, at køre en grundejerforening.

Det er vanskeligt at finde medlemmer, der vil vælges på en generalforsamling.

Når så Esbjerg Kommune ikke bakker op om, at lokalplan og deklarationer overholdes, føler man da i den grad, at arbejdet i en grundejerforening er nytteløst.

Vi har i Grundejerforeningen Stengærdet brugt fem måneder på at få godkendt og lov til etablering af fartdæmpende foranstaltninger, hos Esbjerg Kommune.

Vi har måttet sætte os ind i privatvejsloven - skilte opsætning - bump med flere forskellige hastighedsdæmpning med mere. Desuden har vi arbejdet med at lave adskillige skitser der meget udførligt viser, hvad der skal laves og at det opfylder lovkrav, lavet på Esbjerg Kommunes webfoto. Dog har vi nu endelig fået en tilladelse.

Det samme gælder for legepladser, der pludselig efter 40 år ikke er lovlige og hvor der skal indkøbes nyt. Igen et sandt mareridt at finde ud af.

Vi er kun 30 huse i grundejerforeningen, der er derfor grænser for, hvor megen hjælp vi kan købe os til.

Man bør hos Esbjerg Kommune ikke påtvinge parcelhusområder grundejerforeninger. Det skaber så store problemer - og når der så nu også er medlemmer af anden etnisk oprindelse, bliver det endnu sværere, at få en bestyrelse til at fungere.

Vi har købt hus et sted, hvor man regner med, at deklarationer og lokalplaner overholdes og hvor området bibeholder sit præg - det skal man så ikke regne med.

Utroligt, at Hans Erik Møller, iølge avisen er den eneste, der har taget forbehold i Plan og Miljøudvalget og gerne ville have haft en uvildig juridisk vurdering.

Hjerting.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce