Himmelhøje priser


Himmelhøje priser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Esbjerg. 

Håber, at vores byråd med Jesper Frost i spidsen har en dårlig smag i munden.

Hvordan kan man tillade sig at forlange 155,00 kroner for en helt almindelig lagkage bestående at to bunde, kagecreme, syltetøj, glasur på toppen og flødeskum rundt i kanten?

Hvordan kan man forlange 28,00 kroner for en kande kaffe, 5,50 kroner for en halv smurt bolle og kr. 8,50 for et halvt smurt rundstykke? Blot et lille udvalg af priserne. Tænk hvis "gamle fru Hansen" vil have besøg og gerne vil invitere til kaffe og kage, de kommer 10 personer, et hurtig regnestykke: to kander kaffe 56,00 kroner, halvanden lagkage: 232,50 kroner, 10 styk halve boller 55,00 kroner = 343,50 kroner.

Hun har desværre med bestemthed også betalt for sin eftermiddagskaffe/kage på afdelingen, den kan hun jo ikke melde fra uden at skulle melde sin middagsmad fra. De betaler i forvejen en høj døgnkostpris 3604,00 kroner per. måned Kunne "fru Hansen" tage familien med i Bilka, så kunne de drikke kaffe, spise morgenkomplet for den nette sum af 250,00 kroner, og der får de rundstykke, smør, marmelade, ost og pålæg, godt nok får de ikke lagkage. De kunne også vælge at betale for kaffen, og så selv købe to Otello-lagkager, det ville være billigere end en almindelig lagkage på plejehjemmet.

Tænk, at vores byråd vil være dette bekendt.

Himmelhøje priser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce