Havneballaden


Havneballaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Esbjerg. 

Læserbrev: Angående Venstres spidskandidat, Jesper F. Rasmussen, kan jeg kun give ham ret i at, der skal ikke drives politik på Esbjerg Havn, men da det er en kommunal selvstyrehavn, som er underlagt Esbjerg Byråd, må Jesper F. Rasmussen indse, at den overordnede styring er underlagt Esbjerg Byråd, og derfor kan der ikke undgås politisk styring af Esbjerg Havn.

Havnedirektøren, Ole Ingrisch, samt havneudvalgsformand, Flemming Enevoldsen, hersker fuldstændig, som det passer dem, så ind med en ny havnedirektør, samt havneudvalgsformand, ved en omgruppering, ny direktør, to mand fra byrådet samt borgmesteren, udvalgsformand, udnævnt af de 29 areallejer på havnen, med godkendelse af byrådet, så vil der blive ro på havnen.

Havnedirektøren, har allerede overtrådt sine beføjelser og fået et rap over fingrene fra transportministeren. Havnen har vist sorte tal, som er godt for havnen og byen, men det var også lykkedes uden de to omtalte personer, måske endnu bedre, for vindmøllerne og offshore industrien var her før ham, og de rejser ikke hvis de tager på en længere ferie, det skal komme an på en prøve.

           

Havneballaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce