Ghettolisten eller boligudviklingsområder


Ghettolisten eller boligudviklingsområder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Esbjerg. 

Læserbrev: Så blev det da den første december, og som sædvanlig kom der en ny "ghettoliste" for almene boligområder med problemer.

Denne gang er der da heldigvis ikke så mange på listen som der plejer, hvilket viser at den boligsociale indsats har virket mange steder. Men ikke på Stengårdsvej i Esbjerg, hvor beboerne oplever at føle sig stigmatiseret over at "optræde" på listen, og stadigvæk er Danmarks fattigste boligområde, fordi der bor så mange mennesker uden arbejde.

Men nu har vi da heldigvis fået "genvalgt" (nu på sin tredje liste) en mand til Esbjerg Byråd, med stor empatisk indsigt for beboere i midtbyen til at sætte diversitet, udvikling og bosætning i den indre by på standby.

Den samme mand, med denne fantastiske empati, Henrik Vallø fra Borgerlisten, fortsætter heldigvis som formand for Social- og arbejdsmarkedsudvalget i Esbjerg Byråd, og den platform kan han jo så, denne gang, passende bruge sin empati til at sørge for, at de arbejdsløse beboere på ghettolisten får tilbudt uddannelse til de job, vi har her i Esbjerg, eller han kan drøfte med sine velhavende venner - som var med til sponsorere hans valgkamp - om ikke de også kunne være med til at generere arbejdspladser der passer til beboernes kompetencer.

Jeg håber at Henrik Vallø vil bruge lige så meget energi på at forbedre forholdene for beboerne på Stengårdsvej, som han brugte under valgkampen til kommunevalget for de beboere, der bor i midtbyen. Og at de næste fire år vil blive brugt målrettet på at afskaffe ghettolisten.

 

 

Ghettolisten eller boligudviklingsområder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce