Gebyr for byggesager


Gebyr for byggesager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Esbjerg. 

Ved det seneste byrådsmøde kom det frem, at Dansk Folkeparti vil afskaffe gebyrerne for byggesager - sådan indledte Sarah Nørris fra Enhedslisten sit læserbrev her i JV den 15/12.

Jeg ved ikke, om Sarah Nørris trænger til høreapparater, eller om hun blot hører det, som hun vælger at høre. Hvad repræsentanter for Enhedslisten hører eller vælger at høre interesser mig heller ikke, men når det udlægges som information til andre, som kunne forledes til at tro, at det er sandhed, må jeg reagere. Da denne avis er i besiddelse af en kopi af mit talepapir til dagsordenpunktet på det seneste byrådsmøde, må man også herfra kunne bekræfte, at Sarah Nørris refererer ukorrekt.

Det, som jeg beskæftigede mig med, var elastiske gebyrer for visse typer af byggesagsbehandlinger, og jeg annoncerede, at det ville vi vende tilbage til ved budgetlægningen i 2019. I Dansk Folkeparti synes vi, det er uanstændigt, at prisen for en byggesagsbehandling varierer, fordi den bygger på medgået tid, og dermed blandt andet varierer på baggrund af dygtighed og rutine hos den enkelte sagsbehandler. At viljen til at forstå den problematik ikke er til stede hos Enhedslisten, forbavser mig ikke det fjerneste, og så skal jeg for god ordensskyld også slå fast, at Dansk Folkeparti ikke vil stemme for en genindførsel af dækningsafgiften, som Sarah Nørris også i sit læserbrev argumenterede for, og dermed er det ønske vist også lagt død i denne byrådsperiode.

Gebyr for byggesager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce