Fremryk beslutningen


Fremryk beslutningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Esbjerg. 

Læserbrev: Folketingskandidaterne Karina Lorentzen (SF) og Niels Flemming Hansen (K) vil have fremrykket den politiske stillingtagen til før et valg.

I oktober meldte Energinet ud, at kun 26 meter af den i alt 170 kilometer lange elmotorvej gennem seks kommuner langs med vestkysten kan graves ned. Udenlandske eksperter er lige nu i gang med en ekstra vurdering af sagen, hvorefter Folketinget skal tage stilling til deres råd. Først til foråret ved de berørte borgere, om de skal have en af de 250 35 meter høje master i deres baghave.

På borgermødet i Ribe varslede Energinet, at beslutningen kunne ligge klar i foråret. Det vil meget stor sandsynlighed og temmelig belejligt for politikerne sende beslutningen om på den anden side af et folketingsvalg. Det er ikke i orden, folk har krav på besked inden.

Vi befinder os i et område, hvor husene er svært omsættelige, og denne situation gavner ikke. Derfor skal kablerne graves ned. Vi mener, at folketingspolitikerne skubber denne sag foran sig i håb om at lukke den snak ned i valgkampen. Det er ikke fair.

Vi er uforstående overfor, at man har valgt en ekstern høring, fordi det er i Danmark, vi har de største erfaringer med nedgravninger af store elkabler. Vi mener ikke, den eksterne vurdering handler om andet end at trække tiden, så man ikke behøver diskutere beslutningen under et folketingsvalg.

Fremryk beslutningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce