Forfriskende fokus på cykelstier


Forfriskende fokus på cykelstier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Esbjerg. 

Anne Marie Geisler Andersen fik kritik fra både S og V, fordi hun på mandagens byrådsmøde kritiserede supercykelstien i Kirkegade. Hun kaldte den "Kejserens nye klæder"- og påstod, at cykelstien ikke var en rigtig supercykelsti.

I SF ønsker vi flere cykelstier både i byen og på landet, og vi er glade for, at der er fokus på dette vigtige område.

Sikker skolevej prioriterer vi højt, Det er et godt tiltag for Østerbyen, at de får en cykelsti på en meget trafikeret strækning.

I SF har vi ved de seneste otte budgetforlig hvert år haft fokus på at afsætte flere midler til lokale cykelstier i hele Esbjerg Kommune.

Det har stået sløjt til i mange år, sidste år fik vi dog gang i fire lokale cykelstier - fire forskellige steder i kommunen.

Der er desværre en tendens til, at de store supercykelstier i byerne ofte, af en eller anden grund, tildeles midler fra statspuljen og hermed bliver mere attraktive at anlægge ofte i kraft af et stort statstilskud, som nærmer sig halvdelen af byggeudgiften. Der svært at konkurrere med.

Derfor vil vi fremover ved budgetlægningen foreslå at øremærke en lokal cykelstipulje, så vi sikrer udbygning af disse cykelstier. Vi ønsker samtidig flere midler tilført området, da vi halter bagefter med hensyn til udbygning af vores lokale cykelstinet i både Ribe og Bramming områderne.

Derfor bakker vi op om alle tiltag, der vil hjælpe os med at sætte fokus på flere cykelstier i Esbjerg Kommune - for det bliver der brug for,

Forfriskende fokus på cykelstier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce