Fodbold og rygning


Fodbold og rygning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Esbjerg. 

Læserbrev: Forleden kunne vi læse, at Blue Water Arena i Esbjerg nu er helt røgfri. Det er en beslutning, vi i Kræftens Bekæmpelse hilser velkommen. Stor respekt og ros til beslutningstagerne.

Røgfri miljøer handler om mere end passiv rygning. De gør også, at færre unge tænder den første cigaret, og de er en støtte til de rygere, som forsøger at holde op. Kort sagt: Rygning smitter.

Vi ved, at rygning er en af de væsentligste årsager til flere kræftformer. Og vi ved, at kræft betyder sygdom og dødsfald. Vi ser desværre, at flere danskere er begyndt at ryge. Det gælder også yngre mennesker. Det skal vi gøre noget ved, så vi om få år kan se de første røgfri generationer.

Vi opfordrer derfor til, at andre beslutningstagere på gymnasier og ungdomsuddannelser, i musik- og kulturlivet, i de frivillige foreninger og mange andre steder følger det gode eksempel fra Blue Water. Der er der brug for det.

Esbjerg Kommune arbejder for tiden med en strategi for en røgfri fremtid. Vi opfordrer kraftigt til, at dette arbejde fremskyndes, og at der snarest sættes handling bag ordene.

Det gælder jo ikke mindst i kommunens folkeskoler men bestemt også på andre områder.

Fodbold og rygning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce