Esbjerg Havn


Esbjerg Havn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Esbjerg. 

Vi skal hermed gøre det klart, at vi ingenlunde er imod Esbjerg Havn eller jobskabelse i Esbjerg. I langt de fleste tilfælde er det, der er godt for Esbjerg, godt for Fanø. Udpendlingen af arbejdskraft fra Fanø til fastlandet er sammen med turismen de største økonomiske appelsiner i turbanen for vores lille ø. Vi skal være glade for og værne om begge indtægtskilder.

Vi er dog i Fanø Byråd enige om, at det konkrete forslag til havneudvidelse ikke nødvendigvis er den bedste løsning - samlet set - for Fanø. Vi mener at være en "berørt part", og således kan vi ikke acceptere blot at kunne komme med "supplerende bemærkninger". Derfor har vi brugt andre demokratiske kanaler til at fremføre vores holdninger, interesser og oprigtige bekymringer - nøjagtigt ligesom Esbjerg og andre kommuner har gjort det i sagen om højspændingsmaster i øvrigt. Det er således lykkedes os at få blandt andet Miljøstyrelsen, Folketinget, UNESCO og EU i tale.

Sagen om Esbjerg Havn er for os ikke et slag mellem to kommuner eller mellem enkeltpersoner. Desværre er det vores oplevelse, at retorikken til tider har været for hård - på begge sider af vandet. Det ønsker vi ikke at medvirke til.

I stedet vil vi udtrykke vores respekt for Esbjerg Kommune som samarbejdspartner, samt for kommunalbestyrelsens medlemmer og dens ledelse. Vi afventer nu i tillid den videre proces omkring høringssvar, VVM-undersøgelse og så videre.

Esbjerg Havn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce