Ensporet budgetkritik


Ensporet budgetkritik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Esbjerg. 

12/10 kritiserer Henning Ravn (V) budgettet for ikke at tilgodese Bramming, som han føler sig alene om at kæmpe for.

Det er rigtigt, der ikke er meget i budgettet for Bramming. Men allerede før forhandlingerne, lå der kun få budgetforslag derfra. Derfor tænkte jeg, vi skulle huske at lave budget for hele kommunen. Man skal dog ikke prioritere et forslag kun på grund af geografien. Det skal også være det politisk mest nødvendige - særligt i et budgetår, hvor der skal prioriteres benhårdt.

I den situation argumenterede jeg ikke for flere toiletter i Bramming. For der kommer et toilet i forbindelse med byfornyelsen, ligesom vi undersøger, om banegårdens toilet kan være længere åbent.

Med hensyn til cykelstier besluttede vi i forhandlingsudvalget, at Teknik- og Byggeudvalget skal vurdere, hvor behovet er størst. Det gælder for Bramming såvel som Bryndum. Til gengæld øgede vi midlerne til cykelstier.

I forhold til digitaliseringen af Brammings borgerservice var jeg også skeptisk. Derfor talte jeg for at fordoble indkøringsperioden, hvor der er hjælp til betjeningen. Det blev som bekendt vedtaget.

Sidst, brugte jeg en enkelt gang argumentet, at vi skulle huske Bramming. Det kan man altså godt, selv om man ikke kommer derfra. Og vi prioriterede faktisk ønsket fra Bramming efterskole.

Geografien som argument kan dog ikke bruges mange gange - ej heller stå alene. Slet ikke i så skrabet et budget, hvor man er nødt til at prioritere ud fra en samlet betragtning. Derfor er kritikken ensporet.

Ensporet budgetkritik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce