EFE-sagen


EFE-sagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Esbjerg. 

Læserbrev: Jeg følger med en vis interesse de efterhånden mange skriverier om problemerne og spekulationerne, der følger i kølvandet på Esbjerg Forberedende Erhvervskoles konkurs.

Som så mange andre undres jeg også over, at det kunne gå så galt, uden nogen fik reageret i tide. Det fyger med beskyldninger i alle retninger, og ingen kender til - eller har lyst til at ytre sig om - de mulige årsager til den overraskende konkurs.

Det undrer mig dog efterhånden endnu mere, at JV's journalist konsekvent benytter sig af unavngivne kilder fra skolens personalegruppe, når hun opsummerer handlingsforløbet, og sørme om man så ikke også kan notere sig et indlæg i debatten i dag, hvor avisen tillader, at personale uden navn stiller sandsynligvis berettigede spørgsmål ved den uldne sag.

I mine øjne har det altid været et must at give sig tydeligt til kende, hvis man ønsker at bidrage til en debat, det skal da ikke være nærmest omkostningsfrit at hænge sin holdning eller mening til offentlig skue, og det gælder ikke kun journalister, men ligeså personalegrupper.

Svar: Det er ikke sædvane for redaktionen at bruge hverken anonyme kilder eller anonyme læserbreve og bliver det heller aldrig, men i det konkrete tilfælde med medarbejdergruppen fra EFE fandt vi det begrundet, når man tager stedets nyere historie i betragtning. Skribenternes identitet er selvfølgelig redaktionen bekendt.

Christian Friis Hansen, redaktør.

EFE-sagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce