Du holder et hjerte i dine hænder


Du holder et hjerte i dine hænder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Esbjerg. 

Læserbrev: En helt almindelig fredag, min mobil ringer vedholdende. Min søster siger åndeløst: Mor er blevet dårlig inde i Ribe ved Matas. En samaritter var kommet hen til mor, som havde sat sig på nogle kasser, han havde sagt, der er kun ét at gøre, ring 112.

Han havde talt beroligende til mor, som havde ubeskrivelige smerter i brystet. Mor var blevet hentet af en ambulance og siden flyttet over i en helikopter som nu var på vej til Odense.

Jeg kører om 10 minutter. Jeg nåede min søster og bror, så vi kunne komme til Odense. Min storesøster og mors ven kørte før os. Vi sidder og snakker forstemte og åndeløse.

Jeg ringer rundt til mors søstre. Da der stod Odense 20 km ringede min søsters mobil. Mors ven fortæller glad at mor er opereret og er kommet op.

Hun har det godt. Det var en blodprop i hjertet. Lettet om hjertet og med våde øjne ringede vi til Matas og mors søstre og fortæller den fantastiske nyhed: Hjælp, og den viden du får, kan redde liv.

Af hjertet tak til den samaritter der reddede mors liv i første omgang ved hurtig indgriben. Tak til Ambulanceservice Syd, lægehelikopter, læger og sygeplejerskerne.

Fantastisk, at vi ikke engang nåede til Odense, før mor var opereret og oppe på en stue.

I har reddet vores mors liv og har derfor holdt et hjerte i jeres hænder.

Du holder et hjerte i dine hænder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce