Drømme eller realisme


Drømme eller realisme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Esbjerg. 

Sidste uge deltog vi i arrangementet Fremtidens Familiepolitik i Esbjerg. Dejligt og tiltrængt at borgerne fik lov at komme til orde, men vi gik alligevel derfra med en uforløst fornemmelse. Det var en gratis omgang for de politikere, der fik lov at drømme løs uden skelen til økonomi og andre begrænsninger - og uden at skulle stå på mål for beslutninger truffet i den forløbne periode.

Der var påfaldende bred enighed blandt politikerne om fleksible arbejdsforhold og pasningsmuligheder, mulighed for hjemmepasning, anstændige forhold i daginstitutionerne, kortere skoledage og færre elever i klasserne.

Til gengæld skulle politikerne hverken prioritere deres forslag eller forholde sig til deres realiserbarhed, så borgerne har en oplyst baggrund at træffe deres valg på den 21. november.

For som bekendt går ikke alle drømme i opfyldelse.

Det kan således godt være, at Venstre ønsker fleksibelt arbejde, men så sent som i oktober stemte Venstre nej til SF's forslag om at give kommunens egne medarbejdere større indflydelse på deres arbejdstid, imens de røde partier stemte for.

Ligeledes går vi på tværs af SF, R og Ø samlet ind for minimumsnormeringer - det har vi endnu til gode at høre fra de borgerlige?

Vi håber, at vælgerne vil huske på partiernes handlinger og ikke lader sig forblænde af drømme. Drømme er taknemmelige, og en enkelt drømmende venstrepolitiker vender ikke en hel skude af borgerlige, der bekymrer sig mere om kommuneskat og dækningsafgift end om dine og mine børn.

Drømme eller realisme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce