Betaling af projekter i Esbjerg Kommune


Betaling af projekter i Esbjerg Kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Esbjerg. 

Forkortet af redaktionen.

Læserbrev: Cykelstier har tidligere været til debet i JV og senest i februar måned, hvor bølgerne kunne gå højt.

Det faldt flere for brystet, at en enkelt politikker kom i "en lokalpolitisk storm" for at påtale en uheldig udvikling vedrørende kommunens cykelstier. Hertil kan jeg kun notere, at damen havde ret.

Nu er de enkelte projekter behandlede og godkendte i økonomiudvalg og byråd. Derudover er der tilsyneladende ikke sket meget mere.

Hvis, hvor og hvornår vi skal have cykelstier i kommunen, overlader jeg gerne til de ansvarlige.

Det er ikke formålet med dette indlæg til debat.

Ser vi os derimod lidt omkring, kan vi konstatere projekter, som ikke nødvendigvis opfylder borgernes ønsker eller behov, for eksempel en gangbro til en restaurant på havnen, en gangbro over en jernbane og sandsynligvis nogle cykelstier, som kunne være bedre placerede andre steder.

Fælles for disse projekter er finansieringen. Der er tilskud fra anden side såvel privat som fra staten og samarbejdspartnere. Samtidigt bidrager Esbjerg Kommune økonomisk.

Byens borgmester og ikke mindst vore politikere har givet udtryk for vigtigheden af en objektiv økonomisk politik. Lad mig derfor påpege, at fordi kommunen får finansiering og tilskud fra anden siden til et eller flere projekter- herunder cykelstier, er det ikke sådan, at de absolut skal gennemføres. Esbjerg Kommune skal hver gang tilføre et større millionbeløb fra egen kasse.

Hertil kommer de tilfælde, hvor forvaltningens budgetter ikke har været korrekte.

Betaling af projekter i Esbjerg Kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce