Arv og gæld


Arv og gæld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Esbjerg. 

Læserbrev: Lokalråd Øst vil gerne udtrykke støtte til de byrådspolitikere i Esbjerg Byråd, der nu stiller spørgsmål ved det fornuftige i at etablere en supercykelsti gennem Baggesens Allé, Århusvej og Skibhøj.

Lokalrådet går ind for alle tiltag, der kan øge sikkerheden for de bløde trafikanter, men det er ikke vores opfattelse at brug af mere end 20 millioner kroner af kommunens egne penge til at etablere en cykelsti er sund fornuft. Vi har fra rådets side forsøgt at fremlægge vores idéer til cykelstier og torvemiljøer i Østerbyen, men vi føler, at vi støder hovedet mod en mur, hvor politikere og embedsmænd ikke ønsker at tage stilling til alternative løsninger. Lokalrådet vil fortsætte forsøget med at påvirke beslutningen, blandt andet på et aftalt møde i september med de to udvalgsformænd Søren Heide Lambertsen (S) og Karen Sandrini (S).

Søren Heide Lambertsen giver udtryk for, at et nyvalgt byråd overtager "arv og gæld" fra det gamle byråd, men som de fleste gør, hvis de arver noget, de ingen interesse har i, så gemmer man det væk. Lokalrådet er overbevist om at den danske stats supercykelstipulje vil overleve, at Esbjerg Kommune ikke bruger det givne tilskud.

Lokalråd Øst har modtaget tilkendegivelser fra menige medlemmer af de partier, som vil gennemføre cykelstien, at de egentlig ikke kan se en begrundelse for den, så vi vil opfordre Venstre, Socialdemokraterne, SF og Enhedslisten til at stille deres partigrupper fri i dette spørgsmål, når og hvis det kommer til afstemning i byrådssalen.

Arv og gæld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce